• head_banner_01

Et takkebrev for at du kom for sent

Takkebrev

Kjære ledere:

Ved begynnelsen av det nye året i 2020 spredte COVID-19-viruset seg over hele Kina, og økonomien stagnerte, noe som i stor grad påvirket driften av alle samfunnslag. Vår [Handan Chuanding Electric Equipment Manufacturing Co., Ltd.] var også i en tilstand av forsinket oppstart, noe som hadde stor innvirkning på den normale produksjonen og driften av selskapet.

I henhold til den enhetlige ordningen til distriktsfestkomiteen og regjeringen, etter vårfesten, vil selskapet vårt umiddelbart sette inn forberedelsene til å gjenoppta produksjon og arbeid. Men i møte med vanskelighetene med å kjøpe desinfeksjonsutstyr i urbane områder, er det mangel på materiell for å forebygge epidemier; Motpartskunden Yunnan Power Grid Poverty Alleviation Project har blitt oppfordret til å vinne budet, og det er svært vanskelig å utføre alt arbeidet.

70 % av de ansatte i Handan Chuanding Power Equipment Manufacturing Co., Ltd. er landsbyboere på landsbygda, og de har i utgangspunktet kommet hjem i løpet av vårfestferien, og arbeidsstyrken etter ferien er alvorlig utilstrekkelig; I møte med en plutselig epidemi, som faller sammen med det nye måneåret, er det mangel på epidemiforebyggende materiell i urbane områder, og selskapet vårt mangler erfaring i slike nødsituasjoner. En rekke vanskelige problemer får det til å se ut som om gjenopptakelse av arbeidet i vår avdeling er i overskuelig fremtid. Etter å ha blitt informert om situasjonen ovenfor, tok Liu Zhanqu, leder av Yongnian District Standard Development Committee, ledelsen i å koordinere funksjonelle avdelinger som Yongnian District Environmental Protection Bureau, Yongnian District Development and Reform Commission, Handan Municipal Health and Health Commission, etc. , og på premisset om å sikre at virksomheter strengt følger normene og kravene til sykdomsbekjempelse, mente de var engstelige for virksomheter, og hadde vanskeligheter med å drive virksomheter, og aktivt kommuniserte og koordinerte med ulike avdelinger. På den ene siden dro hovedansvarlig personlig til fabrikken og verkstedet for inspeksjon, forhørte seg i detalj om tiltakene for å forebygge og kontrollere epidemien, og ledet aksept og gjenopptakelse av produksjon og forberedelse av materialer; På den annen side, da vi fikk vite at selskapet vårt ikke hadde nok medisinske engangsmasker, koordinerte vi for å hjelpe maskene, noe som løste det sjeldne problemet med masker for oss og unngikk krisen med den andre nedleggelsen av selskapet vårt.

Vi er overbevist om at med kommando og hjelp fra ledere på alle nivåer, vil selskapet vårt organisere sikker produksjon i strengt samsvar med epidemiforebyggings- og kontrolltiltakene, og vi vil absolutt vinne epidemiens forebyggings- og kontrollkrig. Jeg vil gjerne takke Liu Zhanqu, leder av Yongnian Standard Development Committee, ledere av Yongnian Environmental Protection Bureau, Yongnian Development and Reform Commission og Handan Health and Health Commission for deres hjelp.

Handan chuanding kraftutstyr manufacturing co., ltd

8. mars 2020


Innleggstid: august-09-2021